JOGA STUDIO SADHANA: ZAČNITE Z JOGO! PROGRAMI 2017 …

vpis_programi2017

Pridružite se vadečim v najbolj strokovnem in prijaznem joga studiu v Sloveniji. Joga studio Sadhana odpira svoja vrata vsem, ki se z jogo srečujete na novo ter tistim, ki jogo že vadite in si želite drugačne izkušnje.

1. VPIS v 3 mesečne tečaje joge (april – junij 2017) ŽE POTEKA.  Izberite si svoj termin in opravite vpis že sedaj – izpolnite informativno prijavo in si preko nakazila v naprej zagotovite mesto. Pišite na info@sadhana.si in zahtevajte račun.informativna_prijava175x175

V novi sezoni joge še vedno velja, da je Vaš prvi obisk brezplačen (če so še prosta mesta v izbrani skupini). Da bomo preverili proste kapacitete in vam zagotovili čimboljšo prvo izkušnjo joge, vas prosimo, da vaš obisk najavite preko informativne prijavnice.

Navodila za vpis najdete TUKAJ. Če potrebujete pomoč pri izbiri programa nas lahko pokličete na 040 90 91 92. Veseli bomo vašega klica. Dobrodošli!

2. URNIKI IN CENIKI ZA 2017 SO OBJAVLJENI TUKAJ : URNIKI  |  CENIKI 

V Joga studiu Sadhana smo za vas pripravili programe, ki vam vsakič znova nudijo posebno izkušnjo joge, z namenom, da vam pomagamo do vitalnega telesa, odličnega počutja, več energije in novih uvidov. Zagotavljamo vam, da vam lahko tista ura ali dve na teden, ko si boste vzeli čas, da obiščete naš studio in si vzamete čas zase, spremeni življenje.

3. POSTANITE CERTIFICIRANI UČITELJ JOGE Z MEDNARODNO VELJAVNO DIPLOMO: VRATA ODPIRA SADHANA ŠOLA JOGE

Vabimo k vpisu vse, ki se vidijo v učenju joge ali pa želijo močno poglobiti svoje razumevanje joge in prakso. Program se pričenja APRILA 2017!  Za vse zainteresirane … LINK.

ytt

Povezave:

Tečaj za učitelja joge

Informativna prijavnica

Lokacije Joga studia Sadhana

Cenik

Urnik

Kako se vpišem na tečaj joge?