Tina Pipan

Že od kar pomnim me je zanimalo raziskovanje sebe in načinov, s katerimi lahko sebi in drugim pomagam k razumevanju življenja, spoznavanju njegovih skrivnosti in globokih resnic. Kljub končani fakulteti in univerzitetni izobrazbi nisem nikoli čutila potrebe in želje po “običajnem” delu in poklicu. Ko sem se pred 5 leti srečala z djotišem in se […]

Že od kar pomnim me je zanimalo raziskovanje sebe in načinov, s katerimi lahko sebi in drugim pomagam k razumevanju življenja, spoznavanju njegovih skrivnosti in globokih resnic. Kljub končani fakulteti in univerzitetni izobrazbi nisem nikoli čutila potrebe in želje po “običajnem” delu in poklicu.

Ko sem se pred 5 leti srečala z djotišem in se ga v okviru Duhovne Akademije A.P.Kezeleta začela učiti, me je popolnoma prevzel in vedela sem, da želim del svojega življenja posvetiti učenju in odkrivanju globin tega starodavnega znanja. Zaljubila sem se,  ne samo v djotiš kot astrologijo, vendar v djotiš, ki govori o povezanosti človeka z naravnimi ritmi in Vesoljem. V djotiš, ki  govori o tem, da vse, prav vse izvira iz nas, ter da so planeti na nebu samo znaki, ki kažejo pravzaprav tisto, kar je v nas. V djotiš, ki govori o tem, da imamo prav vsak trenutek vse možnosti in svobodno izbiro začeti spreminjati vsa naša neravnovesja in v polnosti izraziti vse naše potenciale.

www.eroja.si