Moj očka je presta

Moj očka je presta

Mednarodna uspešnica svetovno znanega učitelja joge.
                         
Damodar, Kranj, 2007

48 strani

Cena: 17,70 €

POSEBNA PONUDBA ZA OBISKOVALCE JOGA PORTALA - DO 60% POPUST!

INFORMACIJE IN NAROČILA: http://www.damodar.si/presta.php


Moj očka je presta je priročnik za najrazličnejše jogije vseh starosti in velikosti. Čeprav je zasnovan predvsem za skupno vadbo staršev in njihovih otrok, je enako primeren tudi za odrasle in mlade, ki ga bodo uporabljali samostojno.

V knjigi se otroci pogovarjajo, kakšne poklice opravljajo njihovi starši in za vsakega izmed teh poklicev (vrtnar, gradbenik, kmetovalec …) je predstavljena ena jogijska vaja, z obrazložitvijo koristi, ki nam jih prinese. Joga namreč ne pomeni le tega, da telo zapletamo v vozle in preste, temveč da raztezamo svoje misli in telo, da odkrivamo, kdo pravzaprav smo, in razvijamo lastne zmogljivosti – ob tem pa se tudi zabavamo! 

Vsi položaji, predstavljeni v tej knjigi, so otroku prijazni in izjemno zabavni.

Avtor priročnika, Baron Baptiste, je oče treh fantov in svetovno znani učitelj joge, ki je s svojo edinstveno vinjasa jogo moči spremenil vadbo joge v Evropi in ZDA. Podpirajo ga najrazličnejši ljudje vseh starosti – tako slavne filmske zvezde, kot so Helen Hunt, Raquel Welch in Elisabeth Shue, kot tudi študenti, različni strokovnjaki, starejši ljudje in najmlajši. Redno prireja tabore v Mehiki, Montani in na Havajih, njegove ustanove pa ponujajo tudi posebne jogijske tečaje za otroke.

POSEBNA PONUDBA ZA OBISKOVALCE JOGA PORTALA:

3 izvodi: 35 € (prihranite 18 €)
5 izvodov: 45 € (prihranite 43,50 €)
10 izvodov: 70 € (prihranite celih 107 €!)