SADHANA VOL.1 – JOGA ZA TELO IN DUŠO

Joga dvd

CENA: 21,00 EUR

Naročila sprejemamo na info@jogaportal.si

Cena ne vključuje stroška poštnine.


DVD "SADHANA - joga za telo in dušo" vam bo omogočil samostojno domačo prakso joge. Ob strokovnem vodenju priznane učiteljice joge in meditacije, Sneže Vidovič, boste spoznali zakaj je ena najbolj iskanih učiteljev joge.


DVD ponuja različne programe vaj (menije), ki so oblikovani glede na vaše potrebe in prosti čas. Zato ne bo potrebno izvajati vedno enega in istega programa.

Program je primeren za začetnike in poznavalce joge.

Izbirate lahko med različnimi programi:

· Zdrava hrbtenica (čas:15:24) – Osnovne ogrevalne vaje, kjer se jogijski položaji izvajajo dinamično, počasi in se zadržujejo krajši čas. Tak pristop je primeren za jutranje razgibavanje ali pa ga priporočamo tistim, ki imajo težave s hrbtenico;
· Pomežik jutru (čas:19:02) Naprednejše ogrevalne vaje, ki si sledijo v hitrejšem dinamičnem zaporedju po sistemu vinjasa krame. V kratkem času boste povečali nivo energije, ter umirili misli. Za zaključek je dodana dihalna tehnika.;
· Namaste (čas:55:45) Tu ponujamo celostno sadhano: ogrevanje, jogijske položaje (asane) in dihalno tehniko (pranajama). Ta program vas bo celostno regeneriral.
· Joga nidra (čas:19:16) Tehnika sproščanja, ki vas bo umirila, sprostila in vas napolnila s svežo energijo. Izvajate jo lahko samostojno ali pa jo dodate k tretjemu meniju – Namaste pri čemer jo uvrstite takoj za jogijskimi položaji, ob koncu pa zaključite z dihalno tehniko.
· Razlaga asan – kratek tečaj joge, kjer avtorica nazorno razloži pravilno izvedbo vaj.

Ne spreglejte! Avtorica Sneža Vidović k vsakemu DVD-ju
prilaga tri brezplačne kupone, v vrednosti 45,00 EUR.

Kuponi veljajo za obisk tečaja joge v Joga studiu Sadhana ob predhodni najavi na e-mail: info@sadhana.si ali gsm: 040 90 91 92.