JOGA NIDRA

Štiri  četrtke v septembru od 18.00 do 19.00 ure – s pričetkom 9.septembraNa štirih srečanjih  bomo postopno napredovali skozi  različne težavnostne stopnje joga nidre, od preprostejše, do najbolj kompleksne verzije. Srečanja so 9;16;23 in 30.septembra od 18.00 do 19.00 ure v našem centru. •    joga nidra – zdravilo za nespečnost•    joga nidra – orodje za […]

Štiri  četrtke v septembru od 18.00 do 19.00 ure – s pričetkom 9.septembraNa štirih srečanjih  bomo postopno napredovali skozi  različne težavnostne stopnje joga nidre, od preprostejše, do najbolj kompleksne verzije. Srečanja so 9;16;23 in 30.septembra od 18.00 do 19.00 ure v našem centru.

•    joga nidra – zdravilo za nespečnost
•    joga nidra – orodje za obvladovanje stresa
•    joga nidra – tehnika za hitro učenje
•    joga nidra – tehnika za reprogramiranje naše osebnosti
•    joga nidra kot duhovna pot

Joga nidra je tantrična jogijska tehnika, ki ob rednem izvajanju  lahko postane najbolj učinkovito orodje za samo-zdravljenje  in osebno spremembo, kar ste jih kdaj srečali. 
»Joga« pomeni združitev in »nidra« pomeni spanec  in res, joga nidro imenujemo tudi »spanec jogijev«. To  je  vodena meditacija v kateri sistematično dosežemo popolno fizično, mentalno in čustveno sprostitev. V joga nidri ohranjamo zavedanje, ko naši  možgani prehajajo skozi valovanja, ki so sicer značilna samo za globok spanec in najglobje meditacije. V tem sproščenem stanju se zgradi most med zavednim in nezavednim umom, osvobajamo se  preteklih travm in vzpostavljamo stik s svojo intuicijo in kreativnostjo. V tem stanju joge ( združitve) našega intelektualnega, zavestnega jaza z nezavednim,  vsadimo vase avtosugestije, s katerimi usmerimo naše življenje v zaželeno smer. Pozitivne sugestije v joga nidri imajo zelo močan učinek in lahko popolnoma spremenijo naše življenje. Joga nidra  je celovita duhovna pot.  Naprednejše verzije s pomočjo jogijskih simbolov, odpirajo in harmonizirajo čakre in  vzpostavljajo stik z našim duhovnim bistvom.

Vodi: Polona Sepe –Ambikananda

Kraj: City joga center, Uč. Jožeta Jame 12. Ljubljana, http://www.kriyatantra.com

Cena za vsa štiri srečanja in pripadajoče delovne zvezke je 40 € . Možno je samo enkratno plačilo  za cel paket. Do delavnice bomo tudi posneli CD- je z vsemi verzijami joga nidre – ceno bomo določili, ko opravimo to delo.

Prijavite se na email: info@kriyatantra.com

Informacije po telefonu: 041 851 823 (Marko), 051 321 396 (Gregor)  – potrebno je malo vztrajnosti, ker sta oba zelo zaposlena.