ZAČETNI TEČAJ TANTRE

www.kriyatantra.com v petek 1.oktobra od 19.00 do 22.00, ter v soboto 2.oktobra, ter nedeljo 3.oktobra od 10.00 do 22.30. Vodi: Polona Sepe (Ambikananda)v City joga centru: ul.Jožeta Jame 12, Ljubljana Spoznali boste temperament te duhovne poti, da se boste lahko odločili, če je primerna za vas. Na začetnem tečaju predstavimo osnove tantrične saddhane: meditacijo, mantre, […]

www.kriyatantra.com

v petek 1.oktobra od 19.00 do 22.00, ter v soboto 2.oktobra, ter nedeljo 3.oktobra od 10.00 do 22.30.

Vodi: Polona Sepe (Ambikananda)
v City joga centru: ul.Jožeta Jame 12, Ljubljana

Spoznali boste temperament te duhovne poti, da se boste lahko odločili, če je primerna za vas. Na začetnem tečaju predstavimo osnove tantrične saddhane: meditacijo, mantre, mudre in asane. Učimo se biti iskreni, spontani in neustrašni  v duhu tantričnega temperamenta Vira Bhava (herojski temperament).  Spoznavamo pomen kundalini energije in osnove tantričnega pristopa k spolnosti. Prepoznavamo božansko v sebi in svojem partnerju in se učimo kako lahko naše ljubljenje  poglobimo in uporabimo kot odskočno desko za doseganje spremenjenih stanj zavesti. Na delavnici ne delamo nobenih spolnih praks, dobili pa boste nasvete in navodila za delo doma.

Program:

Gayatri SO HAM
Ognjeni dih –osvobajanje od čustvene prtljage
Usmerjanje in izmenjava energije
Kundalini masaža
Meditacija in spolnost
Osnovni tantrični obred

Polona Sepe (Ambikananda)  je učiteljica krija, tantra, nada in laya joge,  iniciirana v tradicionalne sisteme tantre, krije in  v zahodne misterične šole.Tečaj za učitelje Ipsalu Tantre je naredila pri Bodhi Avinasha,  za vodenje Tantričnega preporoda in iniciacijo v Naga Pranajama Krijo /Kobrin dih/  je avtorizirana pri Swamiju Umeshanandi Saraswatiju. Zadnjih enajst let študira v tradicionalnem guru-shisya odnosu s Swamijem Anandakapilo Saraswatijem.

Blog:www.lunin.net/forum/index.php?app=blog&module=display&section=blog&blogid=332&
Delavnica je primerna za pare in posameznike.

Cena vikend tečaja (25 ur): 160 €

Informacije tel: 041 851 823 /Marko/, 051 321 396 /Gregor/, 031 875 269/Alenka/

prijave:info@kriyatantra.com