JOGA NIDRA

KRIYA TANTRA YOGA : www.kriyatantra.comŠtiri  četrtke v novembru od 18.00 do 19.30 ure – s pričetkom 4. novembra Na štirih srečanjih  bomo postopno napredovali skozi  različne težavnostne stopnje joga nidre, od preprostejše, do najbolj kompleksne verzije. Srečanja so 4. 11. 18. in 25.novembra od 18.00 do 19.30 ure v našem centru. • joga nidra – […]

KRIYA TANTRA YOGA : www.kriyatantra.com
Štiri  četrtke v novembru od 18.00 do 19.30 ure – s pričetkom 4. novembra

Na štirih srečanjih  bomo postopno napredovali skozi  različne težavnostne stopnje joga nidre, od preprostejše, do najbolj kompleksne verzije. Srečanja so 4. 11. 18. in 25.novembra od 18.00 do 19.30 ure v našem centru.
• joga nidra – zdravilo za nespečnost
• joga nidra – orodje za obvladovanje stresa
• joga nidra – tehnika za hitro učenje
• joga nidra – tehnika za reprogramiranje naše osebnosti
• joga nidra kot duhovna pot

Joga nidra je tantrična jogijska tehnika, ki ob rednem izvajanju  lahko postane najbolj učinkovito orodje za samo-zdravljenje  in osebno spremembo, kar ste jih kdaj srečali. 
»Joga« pomeni združitev in »nidra« pomeni spanec  in res, joga nidro imenujemo tudi »spanec jogijev«. To  je  vodena meditacija v kateri sistematično dosežemo popolno fizično, mentalno in čustveno sprostitev. V joga nidri ohranjamo zavedanje, ko naši  možgani prehajajo skozi valovanja, ki so sicer značilna samo za globok spanec in najglobje meditacije. V tem sproščenem stanju se zgradi most med zavednim in nezavednim umom, osvobajamo se  preteklih travm in vzpostavljamo stik s svojo intuicijo in kreativnostjo. V tem stanju joge ( združitve) našega intelektualnega, zavestnega jaza z nezavednim,  vsadimo vase avtosugestije, s katerimi usmerimo naše življenje v zaželeno smer. Pozitivne sugestije v joga nidri imajo zelo močan učinek in lahko popolnoma spremenijo naše življenje. Joga nidra  je celovita duhovna pot.  Naprednejše verzije s pomočjo jogijskih simbolov, odpirajo in harmonizirajo čakre in  vzpostavljajo stik z našim duhovnim bistvom.

Vodi: Polona Sepe – Ambikananda

Kraj: City joga center, Uč. Jožeta Jame 12. Ljubljana,  http://www.kriyatantra.com

Cena za vsa štiri srečanja in pripadajoče delovne zvezke je 40 €. Možno je samo enkratno plačilo  za cel paket. Do delavnice bomo tudi posneli CD- je z vsemi verzijami joga nidre – ceno bomo določili, ko opravimo to delo.

Prijavite se na email: info@kriyatantra.com

Informacije po telefonu : 041 851 823 (Marko), 051 321 396 (Gregor)  – potrebno je malo vztrajnosti, ker sta oba zelo zaposlena.