Odprti predavanji Duhovne univerze

So trenutki, ko iz okoliščin, v katerih se znajdemo, težko razberemo smisel. Življenje okoli nas izgleda kaotično, izbire, ki jih imamo na voljo, se zdijo vse enako neprivlačne, težko uzremo smisel svoje eksistence. V takih trenutkih nam pomaga, če znamo spremeniti perspektivo in uzreti stvari v novi luči. Tokratni predavanji Duhovne univerze Kako pridobiti usodo […]

So trenutki, ko iz okoliščin, v katerih se znajdemo, težko razberemo smisel. Življenje okoli nas izgleda kaotično, izbire, ki jih imamo na voljo, se zdijo vse enako neprivlačne, težko uzremo smisel svoje eksistence. V takih trenutkih nam pomaga, če znamo spremeniti perspektivo in uzreti stvari v novi luči.

Tokratni predavanji Duhovne univerze Kako pridobiti usodo na svojo stran in Regresija v praksi nas vabita prav k bolj ozaveščenemu pogledu na lastno življenje in k temu, da se pogumno in dostojanstveno spoprimemo z omejitvami in izzivi bivanja.

Vabljeni 11. in 18. novembra ob 18. uri na Biotehniški izobraževalni center Ljubljana, Ižanska cesta 10, Ljubljana. Vstop na predavanji je prost.

Več informacij na: www.duhovna-univerza.org

Ljubljana
Biotehniški izobraževalni centrer na Ižanski cesti 10
četrtek, 11. novembra: Kako pridobiti usodo na svojo stran

Vesna Periček Krapež, Duhovna univerza
So obdobja, ko se nam zdi, da se je vse zarotilo proti nam, da se nam vsa vrata zapirajo ter da nikakor ne moremo uresničiti, kar si zastavimo in po čemer hrepenimo. Zakaj ni usoda vedno na naši strani – ali pa morda je? Kaj lahko storimo, da bi se v težkih obdobjih izognili neprijetnim, neprijaznim ali celo sovražnim okoliščinam; da bi sprejeli in storili največje možno dobro, zase in za svet. Kako nas ozaveščeno sodelovanje z dvema  univerzalnima zakonoma, zakonom invokacije in evokacije (priklica in odgovora) ter zakonom karme (vzroka in učinka), ki sta v ozadju vsega dogajanja v  stvarstvu, pripelje ob pravem času na pravi kraj, k pravim ljudem, in nas odpira dobrim energijam.

 

četrtek, 18. novembra: Regresija v praksi
Primož Škoberne, Duhovna univerza

Z regresijo lahko pridemo v stik s preteklostjo, tudi tisto iz prejšnjih življenj. Kdaj je to smiselno? Kako z regresijo vzpostaviti več ravnovesja v sedanjosti? Različne oblike regresije. Kaj z regresijo lahko dosežemo in česa ne? Izkušnje iz individualnih in skupinskih regresij. Kako odpreti kanale v preteklost z namenom, da posije več razumevanja v sedanjost? Regresija je metoda, s katero lahko postavimo pretekle izkušnje in doživetja na svoje mesto, tako da nas bodo bogatila in ne težila.