Svetovanje na podlagi rojstnega datuma in vprašanja

Spoštovana, zanima me, če mi lahko svetujete tudi tako, če Vam pošljem po mailu samo svoj rojstni datum in vprašanje, ki me zanima.Ranko Pozdravljeni Ranko! Včasih sem veliko delala in svetovala djotiš tudi v pisni obliki, sedaj pa delam svetovanja samo skozi osebni kontakt.Ugotovila sem, da svetovanje v pisni obliki nikoli ni enako osebnemu svetovanju. […]

Spoštovana, zanima me, če mi lahko svetujete tudi tako, če Vam pošljem po mailu samo svoj rojstni datum in vprašanje, ki me zanima.
Ranko

Pozdravljeni Ranko!

Včasih sem veliko delala in svetovala djotiš tudi v pisni obliki, sedaj pa delam svetovanja samo skozi osebni kontakt.
Ugotovila sem, da svetovanje v pisni obliki nikoli ni enako osebnemu svetovanju.

Svetujem vam, da se odločite za svetovanje v živo, resnično se pisano besedilo ne more primerjati z osebnim kontaktom. To je še toliko pomembnejše v trenutkih, ko ali če ljudje preživljajo težke čase ali so v trenutku kakšne pomembne življenjske prelomnice, morda odločitve in jih zanima kako naprej, kdaj je najbolje  delovati, katero pot izbrati….

Vpogled v konkretno življenjsko situacijo in vaša povratna informacija imata neprecenljivo vrednost za konkretne nasvete in odpirata veliko večjo možnost, da človek začuti spremembe in se jim notranje odpre, izbere delovanje, pravo pot – za njega samega seveda ter razume zakaj in kako delujejo preventivne tehnike s katerimi si lahko pomaga.

Pravilno razumevanja djotiša nam odpira neomejene možnosti za naše delovanje in življenje tu in sedaj, ne kot napovedovanje prihodnosti – kar nikoli ni bil njegov namen, temveč kot razumevanje na kakšne način smo ljudje vpeti v naravne ritme in kako delovati in živeti, da bomo dobili veter v jadra in se ne borili proti toku….

Lep pozdrav,

Tina Pipan, djotiš in vastu svetovalka