Magična moč žensk – kaj je to?

Ženska energija predstavlja življenjsko silo, ki ustvarja novo življenje. Danes je ta energija vse pogosteje zlorabljena in se z njo manipulira. Vse več žensk ima težave s sprejemanjem svoje ženske energije (jin) in s tem tudi svoje ženskosti, kar se odraža v vsakodnevnem življenju. Pri »moškemu« načinu delovanja ženske pogosto prihajajo v navskrižje s svojim ženskim bistvom in ne delujejo
skladno s seboj. Posledice takšnega delovanja se lahko izražajo kot  bolezni rodil, neplodnost, v blažji obliki pa kot konflikti z okolico in notranje nezadovoljstvo. Dokler ženske ne delujejo na sebi lasten način, ne morejo vzpostaviti stika same s seboj, ki pa je ključnega pomena za notranji razvoj in krepitev vitalnosti vsake posameznice.

Pogosto napačno uporabljena ženska energija, predvsem v obliki manipulacije žensk za doseganje pozornosti in tekmovanje, ( tako med ženskami samimi in z moškimi), privede do postopnega zmanjševanja in izkrivljanja ženske energije. Še posebej se to kaže v nezadovoljivih partnerskih odnosih, ki sčasoma ustvarijo vezi soodvisnosti, namesto vezi sodelovanja in spoštovanja. Za lep, srčen odnos med partnerjema je potrebno presekati in očistiti vezi, ki izhajajo iz spolne energije. Iskreni odnosi ljubezni med partnerjema so srčni odnosi in vključujejo enakopravno zavestno sobivanje.   

Preseganje osnovnega namena spolne energije je pri ženskah še posebej izrazito. S pomočjo maternice kot zbiralnika življenjske energije, imajo ženske posebno sposobnost, da svojo energijo kopičijo in jo uporabljajo za  večjo fizično vitalnost, ter lažje zavedanje sebe kot energijskega bitja. Maternica tako ni le organ za reprodukcijo ampak zbiralnik življenjske energije, ki ženski omogoča razširitev zavesti, intuicijo in predvsem stik same s sabo. To pa vodi do magične moči žensk.  

Vadba Magična moč žensk ženske seznani z različnimi tehnikami, ki jim omogočajo spoznavanje fizičnih in energijskih značilnosti lastnega telesa ter spodbujajo zbiranje ženske energije in njen dvig v druge vitalne centre moči. Vadba združuje različne zvrsti in nudi ženskam celostno krepitev fizičnega, čustvenega in mentalnega telesa: združuje osnove joge in pilatesa, osnove orientalskih plesov, Keglove vaje, magične kretnje za energijo maternice, tehnike za ohranjanje mladostnega videza, energijske in dihalne tehnike za dvig energije… Vadba je kombinacija prilagojenih telesnih gibov, dihanja in vizualizacije, kjer si s pomočjo dihalnih in energijskih tehnik zagotovimo pretočnost energije, spolno izpolnjenost, sposobnost za sprejemanje sprememb, ozaveščanje in obvladovanje svojih čustev in občutkov ter spoštovanje sebe in drugih.

Namenjena je vsem ženskam, ki želijo v svoje življenje vnesti spremembe, okrepiti energijo ter se umirjeno soočati s stresnimi trenutki in življenjskimi izzivi.

Vadba Magična moč žensk poteka:

  • ob SREDAH 18.00 – 19.00 (60 minut) v OK FIT CENTRU, Razori 2, DOBROVA (5 minut iz Ljubljane) – vadba že poteka, prijave še možne
  • ob PETKIH 17.30 – 19.00 (90 minut) v JOGA STUDIU SADHANA, Koprska 52, LJUBLJANA (Ljubljana – Vič, blizu Interspara) – vadba že poteka, prijave še možne

Vadba v Kranju se bo predvidoma začela v torek, 4. oktobra 2011 in bo trajala od 19.30 do 21.00 (90 minut), in sicer v Joga studiu Sadhana, Špikova 17, Kranj (Drulovka). Vadba bo potekala, če bo do konca septembra prijavljenih dovolj udeleženk.

Prijave in več informacij:
Natalija Pavlin
natalijapavlin@gmail.com
spletna stran
031 30 45 69
Društvo Magičnost gibanja