VASTU, VEDA O UREDITVI PROSTORA

Vabim vas na PREDAVANJE: VASTU, VEDA O UREDITVI PROSTORA
Vodi: Tina Pipan, vastu in djotiš svetovalka
Ste se kdaj vprašali, zakaj se v nekem prostoru počutite dobro, umirjeno, živo in ustvarjalno, v drugem pa tesnobno, nemirno, zaspano? Ste kdaj opazili, kako je selitev v novo hišo ali stanovanje ljudem spremenila celotno življenje, od zdravja, financ, odnosov in priložnosti?

Prostor je živ in vpliva na vse vidike in področja našega življenja. In hiša kjer živimo je – ali bi morala biti – naše zatočišče..

In ker vemo, da prostor s svojo ureditvijo neizbežno vpliva na tok denarja, zdravja, ljubezni, ustvarjalnosti … je jasno, da zakonitosti delujejo tudi obratno.

A kako konkretno izkoristiti izjemno moč prostora za podporo našemu življenju?

Vabljeni na predavanje o uporabi Vastuja – tisočletnega znanja o tem, na kakšen način graditi hišo, urediti ali preurediti stanovanje in poslovni prostor, vrt in okolico na način, da bo ustvarjen prostor v skladu z naravnimi silami in zakonitostmi ter nami osebno, takšnimi kot smo – edinstvenimi in posebnimi.

Vastu je arhitektura po smernicah narave. Je znanost zapisana v Vedah in je močno orodje za pozitivne spremembe!

Bogata ponudba alpskega wellnessa hotela Špik je pravi raj za ljubitelje zdravega življenja. Alpski ambient ter svet barv, arom in zvokov v petih tematskih sobah vas bosta spodbudila, da boste pozabili na vsakdanje skrbi in se posvetili sami sebi. Vabljeni!

Kdaj: SREDA, 14. december 2011, od 18:00 do 21:00

Kje:Hotel Špik, Alpski wellness, Jezerci 21, 4282, Gozd Martuljek

Prispevek: 20 € (predavanje in 40 % popust na obisk tematskih sob)

Info in prijave do 13.12. 2011: info@pleiades-club.si, 040 213 223, www.eroja.si, http://www.hitholidays-kg.si/wellness/alpski-wellness-spik