Enoletna šola ajurvede

Od začetka maja do konca junija 2012 je odprt vpis v šolo ajurvede v Ljubljani, ki se bo začela septembra 2012. Šola je namenjena ljudem, ki bi radi globlje spoznali indijsko tradicionalno medicino, ajurvedo, in ki želijo pridobiti dovolj znanja, da bi inteligentno in kompetentno po njenih principih delovali na področju preventive in reševanja lažjih […]

Od začetka maja do konca junija 2012 je odprt vpis v šolo ajurvede v Ljubljani, ki se bo začela septembra 2012.

Šola je namenjena ljudem, ki bi radi globlje spoznali indijsko tradicionalno medicino, ajurvedo, in ki želijo pridobiti dovolj znanja, da bi inteligentno in kompetentno po njenih principih delovali na področju preventive in reševanja lažjih akutnih zdravstvenih motenj zase in za svoje bližnje.

Šola poteka v treh 4-mesečnih modulih; dobivali se bomo en poln vikend mesečno (od 10.00 – 17.00) v Centru za zdrav način življenja Hortus Vitae, Dunajska 205. V približno 250 šolskih urah ajurvede, kolikor jih bomo prebili skupaj, bomo vzeli izbrana poglavja iz ajurvede, vadili jogo in imeli poleg predavanj tudi vaje.

Prvi modul bo od septembra do decembra 2012, drugi od februarja 2013 do maja 2013 in tretji od septembra 2013 do decembra 2013. Cena vsakega posamičnega modula je 450 eur in vsak modul je plačljiv posebej.

Šolo vodi Biljana Dušičć, zdravnica in svetovalka ajurvedske medicine

Natančen program in vse nadaljnje informacije: biljana.dusic@aditi.si