MANTRA IN NADA JOGA

KRIYA TANTRA JOGA
www.kriyatantra.com

MANTRA IN NADA JOGA
Okultna uporaba zvoka za zdravljenje, meditacijo in osebno transformacijo
Pričetek v nedeljo 9. septembra od 18.00 do 21.30

Tečaj obsega 5 srečanj
Potekal bo ob nedeljah  zvečer od 18.do 21.30 ure
pet nedelj  na tri tedne:
9. september; 30.september; 21.oktober; 11.november in 2.december.

Tečaj vodi: Ambikananda/ Polona  Sepe
V City joga centru, Ul. Jožeta Jame 12, Ljubljana


S sistematično uporabo vibracije zvoka lahko v sebi zavestno povzročimo fizične in psihične spremembe.  Tečaj temelji na učenju Swamija Anandakapile Saraswatija in obsega iniciacijo v Surya Shabd Kriyo (imenovano tudi Surat Shabd meditacija na notranji zvok in svetlobo), Mantra Chikitsho (zdravljenje z zvokom) in več o Gayatri in Maha Mrityunjaya mantri v tantrični tradiciji.

Pričetek v nedeljo 9. septembra  ob 18.uri!
To je praktičen tečaj, ki vključuje osebno  vodstvo Ambikanande skozi meditacijah. V  času med srečanji boste morali opraviti sedem dnevno saddhano in poslati poročilo.  Tečaj je zanimiv  tudi za vse, ki se ukvarjajo s petjem ali glasbo, saj razkriva okultne in  zdravilne lastnosti človeškega glasu in zvoka.

Polona Sepe / Ambikananda / je iniciirana v tradicionalne krije, klasične tantrične prakse in zahodne ezoterične šole. Učitelj kateremu dolguje razumevanje tantre in s katerim študira že več kot 10 let je Swami Anandakapila Saraswati (dr. Jonn Mumford), ki je z uspešnico Ecstasy Through Tantra v sedemdesetih prebudil val  zanimanja za Tantro na zahodu. Ambikanando je osebno iniciiral v Tantrične mantra saddhane, tantrične krije in čaščenje Kali. Redno se tudi izpopolnjuje v Indiji, v Kaula Tantro in čaščenje Kamakhye jo je iniciiral Shri Kapalik Mahakaal Bhairavanand Saraswati, Naga Baba Satyanand Giri pa v kundalini prakse.

PROGRAM:

  • Zvok kot ustvarjalna sila in uporaba sanskrtskih samoglasnikov z »m« in »ng« končnicami, ki dajejo mantram moč.
  • Zdravljenje s pomočjo semenskih zvokov in kombinacij samoglasnikov.
  • Tehnike Surya Shabd Kriye , Brahmari mudre in Nada joge, ki razvijajo občutljivost za grobe in subtilne zvoke in pospešujejo dvigovanje arhetipskih podob in potisnjenih vsebin /samskar/ iz nezavednega uma, ter tako omogočajo  prenovo našega uma in globoka stanja meditacije.
  • Gayatri in Maha Mrityunjaya mantra v tantrični tradiciji.
  • Naredili bomo veliko eksperimentov z zvokom, vključno  s poskusom telekineze s pomočjo zvoka.

Cena tečaja: 160€ (možno samo plačilo za cel tečaj naenkrat)
Informacije: 031 687 536 (David), 041 661 853 (Edita), 051 321 396 (Gregor)
prijave: info@kriyatantra.com