EKSKLUZIVNA 10 DNEVNA RAZSTRUPLJEVALNA TERAPIJA V AJURVEDSKI EKOLOŠKI VASI V INDIJI

PANCHAKARMA in KARMA SHAKTI KRIYA,
organizirata Kriya Tantra Yoga in Vaidyagrama    
www.kriyatantra.com & www.vaidyagrama.com

od 20. do 30. januarja v Ajurvedski eko- vasi Vaidyagrama, Coimbatore, Indija


PANCHAKARMA: ajurveda smatra, da so bolezni  rezultat neravnovesja presnovnih procesov, ki povzroča, da se toksini pospešeno nabirajo v telesu. Panchakarma je razstrupljevalna terapija, ki zdravi, pomlajuje, regenerira in sprošča. Znanstvene raziskave so potrdile, da to globinsko razstrupljanje izloča iz telesa tudi težke kovine in pesticide. Obsega  pet ajurvedskih postopkov, ki morajo biti prilagojeni individualni konstituciji posameznika in njegovemu zdravstvenemu stanju.  V Vaidyagrami ima vsak svojega osebnega zdravnika, ki opravlja  dnevne preglede in določa potek terapije, zato v Vaidyagrami lahko zdravite tudi svoje specifične bolezenske težave.  Vaidyagrama je ekološka ajurvedska vas, ki temelji na samooskrbi, v kateri ne uporabljajo nobenih kemičnih snovi in dnevno pripravljajo sveža ajurvedska zdravila in individualno dieto, ki uravnoveša vašo trenutno energijsko konstitucijo (vikruti).

Panchakarma je najbolj učinkovita če jo izvajate 21 dni, zato je Vaidyagrama pripravila tudi posebno ponudbo za vse udeležence v skupini, ki bi želeli svoje bivanje podaljšati.
Vaidyagramo vodi dr. Ramkumar z ekipo zdravnikov, ki so študirali v tradicionalnem Gurukula sistemu. Od leta 2006 tudi na dve leti organizira mednarodno ajurvedsko konferenco Where science meets consciousness.

KARMA SHAKTI KRIYA je devet dnevni proces v katerem vsak dan izvajamo devet notranjih disciplin s katerimi se poglabljamo v svojo psiho in  rešimo iz labirinta akcije in reakcije. Spoznali boste doktrino karme in kaj to v resnici je. Dobili boste vpogled v vlogo, ki jo v ustvarjanju karme igrajo naša čustva. Naučili se boste lajšati vplive preteklih dejanj in zmanjšati vpliv nakopičene karme. Razvili boste  spretnosti s katerimi lahko spremenite smer vaše karme in postanete bolj svobodno bitje.
Karma Šakti Krija temelji na učenju Swamija Anandakapile Saraswatija. Vodita jo Polona Sepe Ambikananda (Slovenija) in Tor Hitchcox (Avstralija). Oba sta dolgoletna učenca Swamija Anandakapile Saraswatija, iniciirana v Dakšina in Vama Marga Tantrične prakse. Polona Sepe /Ambikananda že več kot dvajset let vodi ezoterično šolo Krija tantra joge v Sloveniji, s Torom sta ustanovila tudi Kriya Tantra Yoga šolo v Sydneyu.

CENA: vključuje seminar, bivanje, tri obroke na dan, vse preglede, zdravila in terapije:
1150€   v dvoposteljni   sobi in 1250€ v enoposteljni sobi

Če želite podaljšati bivanja na 21 je  za člane skupine Vaidyarama pripravila posebno ponudbo:
Dodatnih 11 dni : 825€ v dvoposteljni sobi in 935€ v enoposteljni sobi

Cena ne vključuje letalske karte in prevoza z letališča. Potrebujete karto za Chennai (Madras) in interni let ali vlak v Coimbatore. Za avionske karte se obrnite na: Aviatic d.o.o., Šmartinska c. 130, Ljubljana,   Tel: +386 1 520 8176, Fax: +386 1 520 8177, E-mail: danilo@aviatic.si

PRIJAVE : info@kriyatantra.com
Informacije tel: 031 687 536 (David), 041 661 853 (Edita), 051 321 396 (Gregor)
ŠTEVILO REZERVIRANIH MEST V VADIYAGRAMI JE OMEJENO,
zato se prijavite čim prej – zaželeno najkasneje do 15. decembra.
Ob prijavi si rezervirate mesto s plačilom akontacije 100€ na račun našega društva, do odhoda plačate 300€. Preostanek boste plačali v Vaidyagrami (prejemajo kreditne kartice ali gotovino).