POSTANI SMEJALNI TERAPEVT – STROKOVNO IZOBRAŽEVANJE ZA VADITELJE JOGE SMEHA

Izobraževanje bo vodila Simona Krebs učiteljica in vaditeljica joge smeha z mednarodnim certifikatom, ki je izobraževanje opravila pri dr. Madan Katarii in direktorica ter ustanoviteljica Mednarodnega inštituta za smeh, ki je bil letos organizator 2. mednarodnega kongresa za smeh z naslovom Smeh Dopolnilna terapija. Je pobudnica in sodelujoča v znastvenih razsikava o vplivu smeha za […]

Izobraževanje bo vodila Simona Krebs učiteljica in vaditeljica joge smeha z mednarodnim certifikatom, ki je izobraževanje opravila pri dr. Madan Katarii in direktorica ter ustanoviteljica Mednarodnega inštituta za smeh, ki je bil letos organizator 2. mednarodnega kongresa za smeh z naslovom Smeh Dopolnilna terapija. Je pobudnica in sodelujoča v znastvenih razsikava o vplivu smeha za kar so v Montrealski reviji The Gazette Slovenijo uvrstili v sam svetovni vrh. Z smehom se ukvarja že vso življenje. Življenjska pot jo je vodila od različnih služb, ki jih je opravljala do sodelovanja  z različnimi izobrazbenimi profili, kjer je smeh bil njeno glavno komunikacijsko orodje. Sedaj se z njim ukvarja profesionalno. Na izobraževanju bo z vami delila številne izkušnje z jogo smeha, na strokovnih predavanjih, simpozijih,  za zaključene skupine, iz redne vadbe v klubu smeha, iz vadb za starejše, iz vadbe za otroke… Skratka izobraževanje ne bo le teorija.

Izobraževanje je primerno za vse, ki se želite dodatno izobraziti o pomenu smeha za naše zdravje in življenje ter osvojiti veščine smeha brez razloga. Ali pa se enostavno naučiti veščin smeha zase.

Izobraževanje je namenjeno zdravstvenim delavcem, socialnim delavcem, učiteljem, terapevtom, vodjem kadrov v podjetjih, turističnim animatorjem, upokojencem….

Kot vaditelji joge smeha boste usposobljeni za:
– vodenje vaj joge smeha v šolah, domovih starejših občanov, turističnih destinacijah, društvih, klubih, šolah, fitnessih….
– predstavitev joge smeha za širše množice
– kreiranje svojih lastnih vaj smeha
– učinkovito povezovanje in motiviranje delovnega tima z jogo smeha
– širjenje vizije joge smeha – zdravje in mir
– ustanovitev svojega kluba smeha

Predavanja potekajo s pomočjo prezentacije, prikazovanjem poučnih filmov in s pomočjo drugih audio/vizualnih vsebin.

20 in 21.4.2013.
Joga studio Sadhana
Koprska 52

Več o izobraževanju in prijava >>