NOVO: JOGA IN PILATES V CENTRU LJUBLJANE!

Odprli smo že naš tretji specializirani studio za jogo in pilates – Joga studio Sadhana odslej v središču Ljubljane! Nahajamo se v Galeriji Kapitelj – NAD SPAROM, poleg Pravne fakultete.

Vpis v tečaje joge že poteka! Pridružite se nam lahko kadarkoli! Imate vprašanje? Pokličite nas na 040 15 16 17 ali nam pišite na info@sadhana.si – vzeli si bomo čas za vas!

joga_kapitelj_dostop

Joga studio Sadhana Kapitelj je nadgradil ponudbo Joga studia Sadhana na Viču in v Kranju, saj ponuja še širšo paleto stilov in pristopov v jogi: hatha, vinjasa, kundalini jogo, jogo za seniorje, za podjetja ter individualno jogo, manjkala pa ne bo niti vadba pilatesa. Novost sta programa Sadhana Dihalnica in Sadhana Joga terapija.

Urnik smo prilagodili vašim željam. Lahko boste izbrali med jutranjimi, dopoldanskimi, popoldanskimi in večernimi programi. URNIK je že na voljo tu, vpisi v jesenske vadbe tudi v novem studiu Kapitelj pa so že odprti.

Toplo ste vabljeni na predstavitvene ure tako v septembru kot oktobru – prvi obisk je brezplačen. Za dodatne informacije smo dosegljivi na telefon 040 90 91 92 ali email info@sadhana.si.

Se vidimo! Odslej tudi v središču Ljubljane.

Sneža Vidović z ekipo Joga studia Sadhana

Urnik in cenik: www.sadhana.si

 

Kratka pojasnila in opisi programov:

HATHA JOGA

Hatha joga je holistična jogijska praksa, ki vključuje: telesne položaje (asane), dihalne tehnike (pranajame), tehnike umirjanja uma, tehnike sproščanja in meditacije. Redna praksa vas bo okrepila, poskrbela za večjo vzdržljivost in gibljivost ter regenerirala telo in duha. Hatha joga je tradicionalen stil joge, ki je osnova vsem drugim stilom joge. Program HATHA JOGE smo diferencirali ne le po zahtevnosti, ampak tudi po pristopu in metodi dela:

HATHA JOGA  – A

Vsaka ura vključuje nekaj statičnih in nekaj dinamičnih asan, s čimer uravnovesimo delovanje telesa, uma in duha. Vsako posamezno srečanje bo tematsko obarvano. Uporaba pripomočkov in prilagoditve asan so sestavni del prakse na poti k naprednejšim tehnikam. Za razliko od HATHA JOGE B bo zajemala več pranajame, meditacije in kreativno zaporedje asan. Primerno za posameznike, ki si želijo postopnosti, kreativnost in cenijo celosten pristop k jogi.

HATHA JOGA – B

Izvajanje asan je usmerjeno v daljše zadrževanje in zelo natančno razlago asan. Pomembno je zaporedje položajev in dolžina izvajanja tehnik za doseganje določenih učinkov. Glavni fokus je fizična naravnava, manjši poudarek je na dihalnih tehnikah. Program je fokusiran na Iyengar™ metodo poučevanja, ki jo bo poučevala učiteljica joge, ki je v procesu Iyengar ™ izobraževanja. Primerno za posameznike, ki želijo natančno razlago tehnik in jim je ljubše daljše aktivno zadrževanje asan.

VINJASA JOGA

Vinjasa je del hatha joge in predstavlja njeno bolj dinamično obliko. Velik poudarek je na prebujanju povezave gibanja z dihom, asane pa so med seboj povezane s fluidnim gibanjem, kar ustvarja občutek pretočnosti energije v telesu in hkrati mirnosti uma. Vinjasa je tako za vse tiste, ki si želite fizično intenzivnejše vadbe, kjer se navadno tudi poveča srčni utrip.
Na praksi vinjasa joge razni izzivi prebujajo igrivost, z asanami krepimo mišično moč in vzdržljivost telesa, z večjim zavedanjem diha poživimo tok življenjske energije, vseskozi pa izboljšujemo moč koncentracije in umirjamo um.

NAŠ STUDIO LAHKO NAJAMETE ZA SVOJ DOGODEK (vikend delavnice, predavanja, terapije, …) Prostor je velik 120m2 (dvorana 65m2, sprejemnica, garderoba, sanitarije). Na uporabo vam nudimo vse pripomočke za vadbo (blazine/podloge za jogo, bolsterje, kvadre, trakove, …) Za najem dvorane pokličite 031 308 144 ali pišite na info@sadhana.si. Želimo si, da pri nas gostujejo vsebine s področij joge, pilatesa, zdravega življenjskega sloga ter skrbi za telesno in duševno dobro počutje. Želimo si sodelovanja na dolgi rok. Dobrodošli!

joga_kapitelj_najem_dvorane