JALA NETI KRIJA – JOGIJSKO IZPIRANJE NOSNIC

Jala neti krija je ena izmed številnih čistilnih tehnik v starodavnem sistemu hatha joge. Z njo si čistimo nosnice z mlačno slano vodo.

Tehnika očisti nos in nosne prehode, odstranjuje odvečno sluz, odpravlja težave s sinusi, z astmo, bronhitisom, glavoboli in alergijami, kot je alergija na cvetni prah. Sprošča tudi napetosti v obraznih mišicah, posledica tega pa je svež in mladosten videz. Hkrati tudi hladi možgane in odpravlja anksioznost, stres, jezo in depresijo ter prinaša občutek svežine, budnosti inlahkotnosti. Na subtilni ravni jala neti pomaga prebujati tretje oko oziroma čakro ajna.

Jala Neti Krijo lahko izvaja kdorkoli razen tistih, ki so bili v preteklem letu operirani na sinusih ali srednjem ušesu.

S seboj prinesite neti loto, posodo, ki je namenjena izpiranju nosnic. Dobite jo lahko v vseh bolje založenih trgovinah z jogijsko literaturo ali pripomočki, pa tudi v Joga Studiu Sadhana. Neti lota je lahko iz porcelana, plastike, lončevine ali jekla.

Za obiskovalce delavnice bo na voljo Neti pot po znižani ceni (-20%). Redna cena je 28,90 eur, na dan dogodka bo 23,12 eur.

Delavnico bo vodila učiteljica joge Zana Fabjan Blažič

Prispevek: 10€

info in prijave:

040 90 91 92 | info@sadhana.si