Studio Sandra, studio za boljšo kakovost življenja


Naslov:

STUDIO SANDRA
TRGOVSKA ULICA 3
3610 Izola


Telefon: 041 784 613
E-pošta: sandra.majcen@gmail.com

V Studiu Sandra se izvajajo delavnice osebnostne in duhovne rasti s ciljem izboljšati kakovost življenja.

Večina delavnic je v skupini, nekatere terapije se izvajajo tudi individualno. predvsem podpiramo skupinske delavnice, saj v skupini je razreševanje blokad močnejše in hitrejše.

Poudarek je na Theta healingu –  zdravljenju.  Sandra Majcen, učiteljica Theta healing orodja, vodi vikend seminarje na katerih se pridobi orodje, s katerem si pomagamo izboljšati kakovost svojega življenja. Poleg tega se dobi certifikat theta praktika, kar omogoča, da se lahko opravlja theta terapije tudi na drugih ljudeh. Tako ne pomagamo le sebi, temveč tudi drugim.

Poleg vikend seminarjev, Sandra Majcen vodi tudi tematske tedenske meditacije, ki so namenjene sprostitvi in srečanju s samim seboj. Na meditacijah se odstranjuje škodljive vzorce in prepričanja, ki nam onemogočajo narediti korak naprej v našem življenju. Sproščujoč učinek se doživi tudi ob vibracijah tibetanskih posod in zvončkov.

V Studiu sandra je poskrbljeno tudi za fizično aktivnost, ki ravno tako pomaga izboljšati kakovost življenja, zato 2krat tedensko izvajamo Nio, ki jo vodi Mateja Štefančič in klasično vadbo za zdravo hrbtenico, ki jo vodi Tanja Ravbar ter Zumba vadbo, ki jo vodi Andreja Štern.

Poleg tega v studiu enkrat tedensko nostopata Jelka in Adelija z zvočno kopeljo.

Poleg zgoraj nvedenih stalnic, Studio Sandra gosti razne duhovne učitelje iz Slovenije in tujine, ki vodijo razne eno ali dvodnevne delavnice za osebni razvoj.