Joga Do, vadba joge in tečaji za učitelje joge


Naslov:

Joga Do d.o.o.
Bežigrad 14
1000 Ljubljana


Telefon: 041 703 677
E-pošta: jogado48@gmail.com

Beseda JOGA pomeni Združitev. Združitev uma, telesa in duha, združitev individuuma z univerzumom, združitev relativnega z absolutnim, zlitje časa in prostora. Biti Eno.

Hatha joga uporablja telo kot inštrument preko katerega vplivamo na bolj subtilne ravni našega obstoja. Joga niso samo zapleteni telesni položaji, kakor marsikdo misli. Joga je umiritev miselnega toka. Joga je način življenja, spoznavanje lastnih omejitev. S pravilnim načinom dihanja omogočimo našemu telesu boljšo oskrbo s kisikom, kar je izrednega značaja pri vseh telesnih,kakor tudi umskih naporih. Naučimo se sprostiti telo, um, ne samo med vadbo, temveč vseskozi, hkrati pa izboljšamo tudi telesno gibljivost in samo orientacijo v prostoru. Ko joga postane vsakodnevna spremljevalka postopoma dosežemo celostno transformacijo.

DO pomeni Pot. Vsak ima svojo pot in nobena ni boljša od druge. Prava je tista, ki nas korak za korak vodi k spoznanju, je tista, ki naše zavedanje prenese v izkušnjo neposredne zaznave v trenutku. Um je tu in zdaj.