SPREMENI SVOJE MIŠLJENJE – PREOBRAZI SVOJE ŽIVLJENJE

»Ljubezen je središe življenja. Ob opravljanju vseh svojih dejanj bi morali ostati hkrati osredotočeni na to središče.« – Amma

Mata Amritanandamayi, znana kot Amma ali Mati, je ena izmed najbolj spoštovanih duhovnih in humanitarnih voditeljev na svetu. Slovi po nesebični ljubezni in sočutju do vseh bitij. Vse svoje življenje posveča lajšanju bolečin revnih in trpečih. Amma navdihuje, povzdiguje in preobraža s svojim fizičnim objemom, duhovno modrostjo ter humanitarnimi in okoljevarstvenimi dejavnostmi. Njena brezmejna ljubezen in sočutje presega vse narodnostne, rasne in religiozne omejitve.

Za svoj izjemen prispevek k svetovnemu miru je leta 2002 prejela priznanje Gandhi-King za nenasilje in prav tako še številne nagrade in priznanja. S svojimi dobrodelnimi projekti, znanimi pod skupnim imenom “Embracing the World®” (Objemimo svet) pomaga milijonom ljudi po vsem svetu.

Br. Shubamrita Chaitanya od leta 1989 živi pri Ammi kot meniški učenec. Po vsem svetu redno predava in vodi seminarje za obvladovanje stresa in meditacijo. Br. Shubamrita na podlagi več kot 20-letnih izkušenj kot eden od Amminih najbližjih učencev in osebnih prevajalcev na praktičen in lahko razumljiv način podaja svoje razumevanje vzhodne duhovne tradicije. Znan je tudi kot nadarjen pevec in pisec besedil.

Br. Shubamrita Chaitanya prihaja v Slovenijo že peto leto in bo med svojim obiskom 22. maja 2014 v Ljubljani govoril o praktični uporabi brezčasnih duhovnih načel in vadbi v vsakodnevnem življenju. Pel bo tudi indijske tradicionalne pesmi in vodil kratko meditacijo.

Zbirali bomo tudi prostovoljne prispevke izključno za Ammine humanitarne dejavnosti „Embracing the World®.“ Prav tako bo na predavanju mogoče kupiti Ammine knjige in druge artikle. Ves izkupiček od prodaje je namenjen Amminim humanitarnim projektom.

Program je odprt za javnost. Vstop prost! Vabljeni!

Pridržujemo si pravico do spremembe datuma, zato bodite pozorni na našo spletno stran ali pokličite.

Organizator: Amma Slovenija: http://www.amma.si

Informacije: tel: 040 816027 (Polonca). E-mail: amma.slovenia@gmail.com