Neturistično, meditativno duhovno potovanje v Indijo

Unikatno, neturistično, mistično in jogijsko meditativno, 27 - dnevno potovanje (23.1. - 18.2.2015), ki lahko trajno spremeni odnos do sebe in do življenja!

V Indiji je na področju ”duhovnosti”, joge, gurujevstva in podobnega, ogromno ponujenega, a v večini prej za duha oziroma človeka zavajujočega in nekoristnega, kakor pa osvobajajočega!

To potovanje vam nudi obisk krajev, dogodkov in modrecev, ki jih ni na zemljevidih tudi ”duhovno”- turističnih potovanj po Indiji, a so avtentični biseri indijske mistične tradicije, ki jih je Dušan Osojnik raziskoval vrsto let.

V potovanje je vključen večdnevni jogijski tretman za telo in duha, ki ga izvaja 65 letni jogi, swami Aparkosha Saraswati, lik, o kakršnih se običajno le prebira v eksotičnih knjigah o himalajskih mojstrih. Srečanje z swamijem Atmanando, belgijskim krščanskim menihom, ki je bil kasneje posvečen v indijski puščavniški red, pusti globok pečat v duhu in umu obiskovalca. Prav tako je del potovanja obisk tibetanskega samostana na severu Indije.
V osrednji Indiji bo ekskluzivno doživetje obisk templja Shirdi (Širdi) Sai babe ter Upasani – Godawari templja, v katerem starodavne bramanske rituale, ki so vezani izključno na moške, izvajajo svečenice-device, kar je svojevrsten precedens. Na jugu pa vzame dih Matrimandir- sakralni tempelj, ki mu v svetu ni para.

Predvideni delitveni stroški potovanja s prevozi (letalo, taxiji, vlaki), namestitvami (preproste 2 posteljne sobe-tuš,WC) ter enim vegeterijanskim obrokom dnevno (kosilo ali večerja) znašajo 2.400 eur.
Pridružijo se lahko trije so-popotniki.

PRIJAVE in več informacij: 041 469 000, znasmehom@yahoo.com
vitazen.si/indija-duhovno-potovanje