Jogijski vikend oddih: Dihalnica in umetnost pranajame, 20.-22.3.

Jogijski vikend oddih, 20. - 22. 3.

JOGIJSKI ODDIH
»Dihalnica in umetnost pranajame«
vikend rezidenčni program, 20. – 22. Marec 2015

Ste želite vzeti vikend zase? Se sprostiti? Napolniti baterije? Poglobiti svojo meditacijo?
Se prepustiti izjemnim jogijskim praksam? Se razvajati? Morda obiskati savno ali si privoščiti masažo?
Kaj takega bi bilo idealno, kajne?

A mi imamo še nekaj boljšega za vas. Na jogijskem oddihu, ki ga pripravljamo, vas bomo poleg vsega zgoraj naštetega še obogatili z znanjem o umetnosti dihanja, ki je temelj za kvalitetno življenje. Lahko se boste poglobili v meditacijo in izkusili globlja stanja zavesti. Zagotovljeno se boste vrnili domov prerojeni in prepričani, da je bila ta investicija v vas nekaj najboljšega, kar ste lahko naredili.

Jogijski oddih je namenjen vsem, ki si želite sprostitve, nove energije in uvidov, prijetne družbe, izjemne jogijske prakse, novega znanja in stika z naravo.
Pridobili boste tudi znanje tem, kako izboljšati kapaciteto diha ter spoznali, kako lahko izboljšanje dihalnih vzorcev pomaga pri meditaciji in v vsakdanjem življenju.

Vikend rezidenčni program je prilagodljiv, tako da si lahko vzamete čas za namakanje v zdravilni termalni vodi Term Dobrna, si privoščite masažo ali obiščete savno.
Za vse, ki si želite poglobiti svojo meditacijo bo potekal intenziven program pripravljalnih tehnik za meditacijo in veliko možnosti za daljšo skupinsko prakso.
Na tem vikendu se podrobno seznanimo z dihalnimi vzorci in učenjem dihalnih tehnik.

Program je primeren za vse. Za osebe brez predznanja meditativnih tehnik (op.: prilagojen program), za tiste, ki so zaključili samo osnovno tehniko meditacije in tiste, ki izvajajo napredno tehniko po on-line programu. Predvsem pa za vse ki ste odgovorili na zgoraj zastavljena vprašanja z JA. 🙂

Cena vikend rezidenčnega programa je 150EUR 100 EUR + stroški bivanja 90 EUR – skupaj 190,00€* za prijave do 9.3!

Ugodnost za člane Joga studia Sadhana: Če ste ob vpisu na tečaj joge dobili bon za 10€, je sedaj čas, da ga izkoristite in si znižate ceno!

Prijave možne do 16.3.2015.

*Možnost plačila na dva obroka.

V ceno je vključeno:
• Program
• 2 x nočitev v dvoposteljni sobi (možna je namestitev v enosobni sobi z doplačilom 12 EUR na osebo na dan)
• 2 x polpenzion (bogat samopostrežni bife)
• neomejeno kopanje v bazenih z zdravilno termalno vodo
• 1 x vstop v Deželo savn

Jogijski oddih bo potekal v Termah Dobrna, krasnem slovenskem termalnem zdravilišču v objemu narave. Nastanjeni bomo v Vili Higiei 4*. V kompleksu Term Dobrna je restavracija, savna, bazeni z zdravilno termalno vodo in centrom za lepoto telesa in seveda dvorano za našo jogijsko prakso. 🙂

Prijave in dodatne informacije: 040 90 91 92 | info@sadhana.si