JOGA POČITNICE – MAROKO!


Magellan (26)Včasih enostavno začutimo, da je čas za spremembo okolja, za novo izkušnjo, ki nam pomaga spustiti stare vzorce, nakopičeno energijo in narediti prostor za nekaj novega. Drugačna kultura, spoznavanje novih ljudi, okušanje eksotične hrane, odkrivanje čudovitih znamenitosti in skritih kotičkov, uživanje v vrvežu na lokalni tržnici, polno barvitih detajlov, ki jih srečujemo na vsakem koraku, odmik od vsakdanje rutine in toplo sonce…

Maroko je kljub bližini, še vedno precej drugačen. Fotogeničen košček sveta nas očara s svojo barvitostjo, vonji in eksotično kulturo. Kraljevo mesto Marakeš, kljub turističnemu razcvetu, z vrtovi, s starodavnimiMagellan (47)
palačami in vrvežem na bazarju še vedno ohranja svojo starodavno dušo. Nastanjeni smo v čudovitem Riadu v starem delu mesta – v Medini in le nekaj minut hoje od slavnega trga Djama El Fna, ki je naša oaza miru sredi živahnega dogajanja.

Prakso joge z učiteljem Joga studia Sadhana prenesemo pod toplo sonce in v objem eksotične kulture; za glasbeno spremljavo v ozadju pa čez dan poskrbijo glasovi, ki domačine vabijo k molitvi. Primerno za vse, ki jogo šele odkrivajo in tiste, ki jih spremlja že dlje časa. Odlična priložnost, da upočasnimo ritem življenja, se posvetimo naši fleksibilnosti, moči, dihanju, meditaciji in hkrati uživamo v magičnem Marakešu.

Merhaba… Dobrodošli!

Opis programa, ceno in vse ostalo zanimivosti o jogi petih elementov v Maroku preberite  TUKAJ.
Magellan (44)