InSpirit Kongres

  Kongres preobrazbe in duhovne rasti z vrhunskimi gosti iz treh držav 10.oktober 2015, Austria Trend Hotel Ljubljana Vse to, po čemer resnično hrepenimo, nosimo v sebi. Načine, kako to prepoznati, odkriti, izraziti in živeti, bodo z nami na kongresu tako v teoriji kot v praksi podelili  strokovnjaki, zdravilci, mediji in raziskovalci življenja iz treh […]

 

Kongres preobrazbe in duhovne rasti
z vrhunskimi gosti iz treh držav

10.oktober 2015, Austria Trend Hotel Ljubljana

Vse to, po čemer resnično hrepenimo, nosimo v sebi. Načine, kako to prepoznati, odkriti, izraziti in živeti, bodo z nami na kongresu tako v teoriji kot v praksi podelili  strokovnjaki, zdravilci, mediji in raziskovalci življenja iz treh držav.

Rdeča nit InSpirit kongresa bo izhajala iz Življenjske Moči, skrivnostne, vseprisotne božanske sile, ki v svoji biti najprej omogoča življenje in pomaga telo ohranjati v ravnovesju, skrbi za številne procese na fizičnem in tudi na veliko bolj subtilnih nivojih.
A ko jo uspemo v sebi prebuditi, se naša zavest razširi, dogodki v našem življenju postanejo smiselni, naš namen pa jasen. In še več…

V sebi odkirjemo potenciale finejših čutenj, ki jih lahko razvijemo v jasnovidnost, jasnoslišnost, jasnočutnost in ostale oblike zaznav, ki presegajo zgolj naravo fizičnega. Odpre se nov svet.

Kongres bomo ponosno otvorili s slovensko premiero nemškega  filma z naslovom Čudež Življenjske Moči (Wunder der Lebenskraft), ki je bil aprila 2015 v Muenchnu na Filmskem festivalu Cosmic Cine Festival izbran za najboljši film po izboru publike. Pred filmom  nam bo v nekaj stavkih povedal tudi režiser filma, Stephan Petrowitsch, kaj ga je navdušilo, da je več let potoval po petih kontinentih in raziskoval skrivnosti Življenjske moči in bil priča številnim ozdravitvam (vključno s svojo lastno) 
Biser, ki ga preprosto ne gre zamuditi.

InSpirit zgodbo bomo nadaljevali z zanimivim interaktivnim predavanjem o izvoru joge, kako deluje in kakšen je njen cilj, začinjen s praktično izkušnjo. Namen predavanja je ozavestiti nekatere vzorce našega delovanja ter vzpodbuditi sprejemanje odgovornosti za posledice naših dejanj in stanje sveta in odnosov okoli nas.

Iz joge bomo nit vodili še vedno po Vzhodu in se srečali s tantro in spolno energijo, ki vsekakor predstavlja vsem poznano vrsto izraza Življenjske energije. Spolna energija je človekova najmočnejša energija sposobna je ustvariti življenje. Zato je sposobna tudi zdravljenja, dvigovanja zavesti, omogoča kreativno razmišljanje, daje fizično in psihično moč. Spolni organi niso samo kosi mesa, pač pa predvsem energetski organi, ki naredijo naše življenje polno radosti, kreativnosti, drznosti, … če so pretočni. Kako spolne organe spet povrniti nazaj v zdravo stanje, pozdraviti blokade in spet začutiti užitek, strast in veselje do življenja?

InSpirit Kongres bomo nadaljevali z gosti z jasnovidnimi, jasnoslušnimi in/ali jasnočutnimi sposobnostmi, s katerimi skušajo pomagati drugim pri osebni preobrazbi in duhovnem razvoju. Seveda, če to dovolimo. 

Duhovna babica in ministrica radosti Faith Spina s Havajev, nas bo v svojem seminarju najprej popeljala na potovanje v Lemurijsko zavest, s katero sama čuti tesno povezavo. Lemurija je tako kot Atlantida,  ena od starodavnih, visoko duhovno razvitih civilizacij, katere spomin se morda s Faith-ino pomočjo prebudi tudi v tebi. Faith nam bo predala znanje, kako je mogoče preseči vzorce, ki nam ne služijo več ter nam v interaktivni vaji pokazala, kako lahko prepoznamo, kdo v resnici smo.

Andrea Dinkel Tischendorf, priznana nemška zdravilka in jasnoviden in jasnoslušen medij, že vrsto let pomaga ljudem prenašati sporočila naših angelov, duhovnih vodnikov ter naših bližnjih z onostranstva, ki nam želijo predati določeno sporočilo. Dostikrat se zgodi, da v življenju nenadoma “izgubimo” bližnjo osebo, vendar določen dialog ostane neizrečen, zgodbe nedokončane, včasih ostanejo tudi občutki krivde. Duše, ki preidejo na oni svet, dostikrat želijo razčistiti te stvari in nas pomiriti, vendar tega dostikrat ne moremo ali pa ne znamo slišati. Tako bo Andrea tudi tokrat na odru nekaterim predala sporočilo.

V zadnjem delu kongresa se bo Annemarie Kuralt Niedermayer skupaj z vami potopila v starodavno zdravilsko filozofijo “HUNA”. Dala vam bo natančna navodila, kako kar najbolj učinkovito uporabljati v vsakdanjem življenju Havajski očiščevalni  Ho’oponopono. Verjetno vas mnogo izmed vas že pozna znamenite 4 stavke Ho’oponopona. Annemarie vas bo popeljala v zelo učinkovit, poseben in celosten način Ho’oponopona s tremi aspekti uma človeštva. Z delom na teh treh aspektih notranje družine v tebi, lahko lahkotno zopet vneseš ravnovesje v tvoje življenje, tvoja razmerja, tvojo družino ter vsem ljudem okrog tebe. 
Nato boš imel edinstveno priložnost izkusiti obred, ki je bil Annemarie predan s strani njenega Duhovnega vodje in te v trenutku premakne v stanje izkušanja božanske sile in luči. To tehniko nam bo Annemarie v celoti predala, da jo lahko uporabiš prav vsak dan z namenom, da se globoko zasidraš v svoj pravi (notranji) dom ter se pošteno napolniš z energijo. Ta obred je prilagojen tako, da prične delovati v trenutku, vzame pa ti približno 7 min časa. Iz vrhunca božanskega stanja pa bo Annemarie božansko stanje vsakega posameznika in vseh skupaj še poglobila in nas popeljala na popotovanje v svet zdravilnih vibracij njenega glasu, ter zvočnih vibracij kristalne posode, gonga ter drugih instrumentov, ki ji bodo pridružili.

Spletna stran: www.inspiritcongress.com
Facebook:
https://www.facebook.com/inspirit.festival