NOVO: JOGA ZA NOSEČNICEJoga za nosečnice

Joga za nosečnice

Joga za nosečnice je program, ki je zasnovan kot sklop štirih obiskov po 60 minut. Priporočamo ga nosečnicam po 12. tednu nosečnosti. Program je usmerjen v posebne potrebe ženske v obdobju nosečnosti in priprave za porod. Joga za nosečnice vas bo naučila dihalnih tehnik, tehnik za krepitev medeničnega dna, tehnik sprostitve in lajšanja pogostih težav v nosečnosti. Tehnike, ki se jih boste naučili boste lahko samostojno izvajale doma.


informativna_prijava175x175

Je vodeno učenje joge s poudarkom na procesu zavedanja povezanosti mame in otroka v času pred rojstvom.

Program poteka v manjših skupinah (5–10 oseb). Cena tečaja: 60,00€ vključuje 4 obiske, uporabo pripomočkov za vadbo (udeleženke ne potrebujete svoje opreme), pogostitev. Prosimo vas, da se oblečete v lahka in elastična oblačila, ki bodo omogočala udobno in sproščeno vadbo.

S tečajem joge za nosečnice pričnemo oktobra 2015, razpisujemo dva možna termina, izmed katerih bomo izbrali tistega, ki bo imel več prijavljenih. 

Izberite med:

TOREK 16.30 – 17.30, pričetek 6.10.

SREDA 16.30 – 17.30, pričetek 7.10.

Minimalno število vadečih je 8, zato vse zainteresirane prosimo, da čimprej podate prijavo preko informativne prijavnice. Pred prvo vadbo pridite deset minut prej.

Za več informacij pokličite nam pišite na info@sadhana.si