DELAVNICA »LET IT BE«

Kako dober občutek je, ko smo v toku z življenjem in mu dovolimo, da se odvija samo po sebi. Ko sprejemamo, kar nam prinaša in smo hkrati odprti za toliko možnosti. Se strinjate?

Ko opazujem, kako se drevesa počasi barvajo in listje ter plodovi odpadajo, vidim, da se življenje v naravi odvija tako spontano in skladno. Nobeno drevo se ne trudi pobarvati listja v prvotno barvo in nobena žival ne poskuša biti druga žival. Pri nas pa se zdi življenje na trenutke tako komplicirano. Sploh kadar želimo na vsak način kontrolirati stvari in imeti vse v svojih rokah ter ne dovolimo, da nas življenje preseneti. Pa na koncu vendarle vidimo, da bomo morali popustiti…in da ko spustimo, se šele pokažejo druge barve, odtenki, občutki, možnosti… Uauuu…kaj vse zamujamo, ko nosimo svoja »omejena očala«.

In ker želim, da bi se imeli lepo v življenju (ne glede na situacijo v kateri se nahajate), vas vabim na oktobrsko delavnico »Let it be«.

Pridružite se mi vsi, ki želite:

  • objeti sebe in vse kar vam življenje ponuja in kar se vam dogaja
  • zaznati, predihati in sprostiti določene občutke in čustva, ki vam onemogočajo živeti svobodno
  • ponovno začutiti lahkotnost in radost bivanja v svojem telesu
  • spoznati, da se takrat, ko se odpremo življenju, odprejo tudi naše možnosti za lepše in polnejše življenje

Na tokratni delavnici bomo najprej ustvarili varen prostor za vse nas. Preko preprostega gibanja in aktivne meditacije bomo občutili svoje telo in se v njem »udomačili«. Šele ko bomo v njem res doma, bomo poglobili dih, nato pa z vodeno meditacijo povezanega dihanja dovolili, da se v nas pojavijo vsi občutki, misli in čustva, tudi tista, ki jih zavračamo. Ta meditacija je namreč čudovit proces postopnega prehajanja iz telesa in uma v predel srca, ki je prostor sprejemanja. Ko smo v njem doma, je vse ok, tako kot je. V njem se postopoma »slabi občutki in misli« sprostijo in izgubijo lažni pomen, ki smo jim ga prej dajali. Dovoli nam, da smo takšni kot smo in nam hkrati pokaže kaj vse še smo, pa morda nismo bili sposobni prej tega občutiti. Poveže nas z ljubeznijo, dopuščanjem, hvaležnostjo, mirom, tišino, ki so v vsakem d nas.

Dajmo namesto tarnanja nad življenjem, rutino in obveznostmi, raje objeti sebe in življenje!

Pridite in se mi pridružite v Ljubljani v soboto 17. oktobra, popoldne od 16.30 do 20.00 v Joga Studiu Sadhana na Koprski cesti 52. Prispevek za delavnico je 40 EVR.

Vse o delavnici najdete na linku www.tatjanatrajkovska.eu . Število udeležencev na delavnici je samo 10, zato vas prosim, da me kontaktirate čimprej preko maila tatjana@tatjanatrajkovska.eu ali telefona 051 874 380. Udeležba na delavnici je potrjena šele po prijavi in plačilu.

Bodite lepo v teh pisanih dneh,

Tatjana