SADHANA JOGA ODDIH: »Prečistimo, poživimo in prebudimo se!«


SADHANA JOGA ODDIH:

»Prečistimo, poživimo in prebudimo se!«

21. – 23. april 2017, Terme Dobrna

 

Pomladni čas v Termah Dobrna je res nekaj posebnega. Okoliški 200-letni Zdraviliški park je spomladi prava paša za oči, vse je zeleno in mnoga drevesa zacvetijo. Ob sprehodu skozi kostanjevo alejo polno zadihate in se naužijete svežine ter miru. Včasih vas obide neustavljiva želja, da bi mogočna drevesa kar objeli. Simfonija bližnjega potoka in žvrgolenje ptic vas vabita na sprehod ali teraso bližnje kavarne … kmalu si boste priznali: »Ah, to je to, kar resnično potrebujem!«

Joga studio Sadhana - Učiteljski tečaj joge

Če k temu dodate strokovno vodeno prakso jogo, zanimiv vsebinski program za razstrupljanje telesa, sproščeno družbo ter razvajanje v termalni vodi in savni, si preprosto želite biti del te zgodbe.

Ali ste vedeli? V Termah Dobrna so se razvajali že stari Rimljani, v miru in tišini reke Dobrnice je iskal navdih za svoja dela tudi pisatelj Karl May, v termalnih vrelcih pa je za svojo lepoto in zdravje poskrbela italijanska igralka Sophia Loren. Sadhana pa letos obeležuje osmo obletnico jogijskih oddihov v Termah Dobrna!

OGLEJTE SI FOTOGALERIJO JOGIJSKEGA VIKENDA 2016, POTEM PA POHITITE S PRIJAVO TUKAJ!