JOGA LJUBLJANA – RUDNIK: VPIS POTEKA!


Joga studio Sadhana Ljubljana – Rudnik je na naslovu Ukmarjeva 4, Ljubljana – Rudnik. Nahajamo se v TPC Rudnik, objekt B (srednja stavba, vhod B1), v neposredni bližini Eleclerc-a.

Untitled-1

LJ RUDNIK: Zagotovljeno je brezplačno parkiranje na urejenem in osvetljenem parkirišču v neposredni bližini.

Pri poučevanju joge zagovarjamo avtentiko in tradicijo. Na prvo mesto uvrščamo varnost prakse, celostno razumevanje in globoko izkušnjo posameznika. Ponujamo pestro izbiro stilov joge, zato boste zagotovo našli najbolj primernega za vas. Pri izbiri vam z veseljem pomagamo – lahko se oglasite na recepciji (pon-sre, 17-21h) ali nam pišete na naslov info@sadhana.si in odgovorili vam bomo v enem dnevu.

URNIKI  |  CENIKI

Dosegljivi smo tudi preko telefona 040 90 91 92Naše prednosti so vrhunski nivo storitve z osebnim pristopom, 15-letna tradicija, strokoven tim učiteljev, dovolj brezplačnih parkirnih mest … Tu je le nekaj razlogov, zakaj se udeležiti tečaja joge v Joga studiu Sadhana.

Pri praksi zagovarjamo individualen pristop in strokovno asistenco. Učitelji imajo mednarodne certifikate. Dvorana je klimatizirana in opremljena z vso opremo za jogo. V joga studiu na Rudniku vsi jogijski pripomočki že čakajo na nas, zato vam ni potrebno ničesar kupovati in nositi s seboj.

Prisrčno vabljeni – vaš prvi obisk je brezplačen!