MANTRA IN NADA JOGA

KRIYA TANTRA YOGAhttp://aktualno.kriyatantra.com MANTRA IN NADA JOGAOkultna uporaba zvoka za zdravljenje, meditacijo in osebno transformacijo Tečaj vodi: Polona (Ambikananda) Sepe S sistematično uporabo vibracije zvoka lahko v sebi zavestno povzročimo fizične in psihične spremembe. Tečaj temelji na učenju Swamija Anandakapile Saraswatija in obsega iniciacijo v Surya Shabd Kriyo (meditacijo na notranji zvok in svetlobo), Mantra […]

KRIYA TANTRA YOGA
http://aktualno.kriyatantra.com

MANTRA IN NADA JOGA
Okultna uporaba zvoka za zdravljenje, meditacijo in osebno transformacijo

Tečaj vodi: Polona (Ambikananda) Sepe

S sistematično uporabo vibracije zvoka lahko v sebi zavestno povzročimo fizične in psihične spremembe. Tečaj temelji na učenju Swamija Anandakapile Saraswatija in obsega iniciacijo v Surya Shabd Kriyo (meditacijo na notranji zvok in svetlobo), Mantra Chikitsho(zdravljenje z zvokom) in o Gayatri in Maha Mrityunjaya mantri v tantrični tradiciji.

Tečaj obsega 5 srečanj
Potekal bo ob nedeljah  zvečer od 18.do 22. ure (skupaj  20 ur ),
pet nedelj enkrat mesečno,
v City joga centru UL- Jožeta Jame 12 v Ljubljani


Pričetek v nedeljo 17.oktobra ob 18.uri!

To je praktičen tečaj, poseben tudi zato, ker imate osebno  vodstvo Ambikanande pri meditacijah. V  času med mesečnimi srečanji boste namreč morali opraviti sedem dnevno saddhano in poslati poročilo.  Tečaj je zanimiv  tudi za vse, ki se ukvarjajo s petjem ali glasbo, saj razkriva okultne in  zdravilne lastnosti človeškega glasu in zvoka.

Program:

• Zvok kot ustvarjalna sila in uporaba sanskrtskih samoglasnikov z »m« in »ng« končnicami, ki dajejo mantram moč.
• Zdravljenje s pomočjo semenskih zvokov in kombinacij samoglasnikov.
• Tehnike Surya Shabd Kriye , Brahmari mudre in Nada joge, ki razvijajo občutljivost za grobe in subtilne zvoke in pospešujejo dvigovanje arhetipskih podob in potisnjenih vsebin /samskar/ iz nezavednega uma, ter tako omogočajo  prenovo našega uma in globoka stanja meditacije.
• Gayatri in Maha Mrityunjaya mantra v tantrični tradiciji.
• Naredili bomo veliko eksperimentov z zvokom, vključno  s poskusom telekineze s pomočjo zvoka.

TERMINI:
17. oktober; 21.november; 26.december (ta termin lahko sporazumno prestavimo, če bo problematičen);16.januar in 14.februar.

CENA: 180 €
Za vse, ki gredo na tečaj drugič je cena 100€.

Prijave in informacije:
Tel: 051 321 396 (Gregor); 041 851 823 (Marko); 031 875 269 (Alenka)
Mail: info@kriyatantra.com