Četrtkov Time Out Vodena meditacija: ZAČNIMO S KONCEM V UMU

12. junij 2014 ob 20.00, Joga Studio Sadhana- Vič

Vabimo vas na meditacijo z naslovom “Začnimo s koncem v umu”, ki vam bo pomagala pri odkrivanju in ozaveščanju pomembnih življenjskih ciljev.

Predstavljamo si, da je naše življenje steklen kozarec a naša opravila in dogodki kamenčki, ki jih ustavljamo v kozarec. Veliki kamni predstavljajo najbolj pomembne stvari in dolgoročni cilji v našem življenju, mali drobni kamenčki pa najmanj pomembne stvari. Kaj bomo najprej ustavljali v kozarec, male ali velike kamne?.

Če bomo vstavljali v kozarec kamne naključno, brez prioritete, se nam lahko zgodi, da kakšen velik kamen ostane zunaj.

Enak princip velja v življenju. Če se ne zavedamo ves čas, kaj so naše prioritete in cilji na dolgi rok, lahko zgubljamo čas za nepomembne stvari in na koncu življenja ne dosežemo tistega, kar nam je bilo najbolj pomembno.

Z meditacijo “Začnimo s koncem v umu” boste lahko znova odkrili in ozavestili svoje življenjsko pomembne cilje in začeli zlagati v kozarec najprej velike kamne!

Vizualizacija vam bo pomagala tudi pri ozaveščanju ciljev, za katerih se niste zavedali ali ste pozabili, da so vam še kako pomembni!. Na koncu meditacije bomo tudi vizualizirali pot do uresničitve dolgoročnih ciljev.

Meditacija bo trajala 45 minut. Vodila jo bo učiteljica joge in meditacije Ana Colja. Vabljeni!

prispevek: 10 evrov, info in prijave: 040 90 91 92 | info@sadhana.si