JOGA ZA HORMONSKO RAVNOVESJE: Vikend program v Ljubljani, 27. – 29.3.


JOGA ZA HORMONSKO RAVNOVESJE – do zdravja in dobrega počutja na zanesljiv in naraven način, 27. – 29. 3. 2015

Lokacija: Joga studio Sadhana

hormon_jogaV Joga studiu Sadhana imamo s programom Joga za hormonsko ravnovesje bogate izkušnje. V Sloveniji smo prvi pričeli s poučevanjem teh učinkovitih tehnik, katerih avtorica je znamenita učiteljica joge Dinah Rodriguez. Prvi certificirani učiteljici v Sloveniji z osebnim dovoljenjem za poučevanje s strani avtorice programa sta Sneža Vidović in Barbara Habič Pregl. Program Joga za hormonsko ravnovesje smo v Slovenijo prinesli, ker njegovo učinkovitost potrjujejo študije in ker deluje. Učinkovitost tehnik, ki jih podajamo, je potrdilo že mnogo naših tečajnic. Veseli nas, ker lahko bogato pripomoremo k vašemu zdravju in dobremu počutju.

ZAKAJ JOGA ZA HORMONSKO RAVNOVESJE?

Po 35. letu začne raven ženskih hormonov v telesu počasi upadati in se niža do vstopa v menopavzo okrog 50. leta. V življenje večine žensk prinaša ta sprememba mnoge težave, in bolezenske znake, ki so lahko bolj ali manj izraziti, v mnogih primerih tako nevzdržni, da se poslužujejo nadomestnega hormonskega zdravljenja. Poleg telesnega slabega počutja, poslabšanja kože in las, se sprememba odraža tudi v duševnosti, v obliki nezadovoljstva, stresa, vzdražljivosti, pojavljajo se neracionalni strahovi, depresija.

AKTIVNI VIKEND PROGRAM V  LJUBLJANI:

V času vikend intenziva vas bomo naučili razumeti in izvajati tehnike sistema joge za hormonsko ravnovesje z namenom, da lahko kasneje tehnike izvajate samostojno doma. Udeleženke programa boste prejele tudi gradivo s prikazanimi vajami za pravilno izvajanje joge za hormonsko ravnovesje doma. Program bo potekal v prostorih Joga studia Sadhana na Koprski 52 v Ljubljani.

Urnik programa Joga za hormonsko ravnovesje:

Petek: 18h – 20h

Sobota: 9h – 13h in 16h – 19h

Nedelja: 9h – 13h

Cena vikend programa: 149,00 EUR z možnostjo plačila na 2 oboka

Prijavite se že sedaj, število mest je zaradi kvalitete izvedbe omejeno. Za svetovanje in predstavitev programa pokličite vašo učiteljico Barbaro na 040 418 607  ali nam pišite na info@sadhana.si.

 

Podatki za plačilo:

SADHANA, center za izobraževanje in svetovanje, d.o.o.
Špikova ul. 17, 4000 Kranj

Številka računa: SI56 3300 0000 3445 140

KODA NAMENA: OTHR

NAMEN PLAČILA: Hormonska joga

SKLIC/REFERENCA: SI00  27-03-2015